Maciej Wojtyszko - Tajemnica szyfru Marabuta / D. Panas ; Teatr Lalki i Aktora "Pinokio". - Panas, Dariusz ([wydawca nieznany], 2001)
Plakat prapremiery sezonu 2001/2002 r. Nazwisko autora przy prawej krawędzi. Reżyseria: Lech Chojnacki, scenografia: Dariusz Panas, muzyka: Robert Łuczak, choreografia: Władysław Janicki.