[Afisz. Incipit:] Harcerze i uczniowie kl. IV Ep. ... odegrają ... sztukę L. Anczyca "Łobzowanie" ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu 22-23.02.1947 r. w Gimnazjum i Liceum Ogólnokształcącym przy ul. Stalina w Tczewie.