Wielkie dożynki. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o dożynkach wraz z programem 22.09.1946 Gniewino.
Keywords: Święta rolnicze -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gniewino (Polska ; gmina) -- druki ulotne