Wojciech Bogusławski - Lodoiska / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1985)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 15.02.1985 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria: Marek Okopiński, scenografia: Ali Bunsch.