Złożenie wieńców i kwiatów pod Pomnikiem Walki i Męczeństwa przez społeczeństwo / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1981)
Przedstawia uroczyste składanie wieńców pod pomnikiem Walki i Męczeństwa w obozie Stutthof, 10 maja 1981 roku.