Dno morza / Andrzej Nowacki. - Nowacki, Andrzej (1938-1996) ([nakładem własnym autora], 1967)
Przedstawia dno morza na którym leżą szkielety ludzkie i kadłuby statków. Ponad nimi sylwetka człowieka głową w dół z ręką wyciągniętą w stronę dna.