Betlejem polskie - Lucjan Rydel - Janiszewska, Krystyna; Janiszewski, Jerzy (1952- ).; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr Wybrzeże, 1981)
Plakat przedstawienia. Tytuł nad polską flagą.
Nazwisko autorów na prawej karawędzi.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- plakaty; Plakaty -- 1945-1990.