[Afisz. Incipit] Państwowe Ognisko Kultury Plastycznej w Malborku ... urządza wystawę ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o wystawie prac uczniów 29.04-6.05.1951 r.
Keywords: Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.