Ex Libris Sibylle Gräfin v. Bismarck geb. v. Arnim / AH. - Hildebrandt, Adolf Matthias (1844-1918) (1900)
W prostokątnej ramce dwie tarcze herbowe: von Bismarcków i von Arnimów otoczone labrami, wzdłuż krawędzi i u góry na wstędze napis: Ex Libris Sibylle Gräfin v. Bismarck geb. v. Arnim. Sygnatura artysty monogram AH na obramowaniu kompozycji.