Wystawa książki radzieckiej. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1950)
Plakat wystawy. Na druku abstarkcja z książką w kolorze czerowno-biało-złotym.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Książki i czytanie -- 1945-1970 -- druki ulotne; Promocja czytelnictwa; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne