Gdynia Plac Kaszubski / fotografia barwna J. Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1980)
Przedstawia Plac Kaszubski w Gdyni od skrzyżowania z ul. Starowiejską w kierunku portu, ok. 1983 r.