Gdynia Plac Kaszubski - Uklejewski, Janusz (1925-2011).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Gdańsk] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1980)
Przedstawia Plac Kaszubski w Gdyni od skrzyżowania z ul. Starowiejską w kierunku portu, ok. 1983 r.
Data wg budowy pocztówki i przedstawienia, miejsce wyd. wg dzaiłalności wydawnictwa.