Ex Libris helmer Fogedgaard / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1976)
Trzy łodzie jedna nad drugą, wokoło napis ex Libris helmer Fogedgaard. Pod wyobrażeniem autograf autora i data.