Medal. 40 rocznica bitwy pod Monte Cassino maj 1944 18 maj 1984-18 maj 1944. ([Wydawca nieznany], 1984)
Medal. Awers: kwiat maku, w nim widok klasztoru na Monte Cassino oraz rząd krzyży przed nim, napis; Monte Cassino. Rewers: Krzyż Monte Cassino, na środku którego napis Monte Cassino Maj 1944, wokoło napis:18 Maj 1984 R-18 Maj 1944 R.