Melomani. (Gdańsk : [s.n.], 1956)
Afisz inf. o koncercie zespołu w Gdańsku, Sopocie i Gdyni w styczniu 1956 r. Łapicki w charakterze konferansjera.
Keywords: Łapicki, Andrzej -- (1924-2012).; Melomani; Muzyka jazzowa -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Muzyka jazzowa -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Muzyka jazzowa -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Życie muzyczne -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.