Ex Libris Warman Welliver / B. Bramanti. - Bramanti, Bruno (1897-1957) (1957)
W ozdobnym obramowaniu przedstawia mężczyznę z procą w ręku - Dawid, u jego stóp leży odcięta głowa, w głębi widok Florencji, na ramce napis: Ex Libris Warman Welliver. Nazwisko artysty ryte w obrębie kompozycji.