[Afisz. Incipit] Dyrekcja Państwowego Gdańskiego Gimnazjum Handlowego podaje do wiadomości, że zapisy na rok szkolny 1946/47 ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zapisach wraz z warunkami.