Carlo Goldoni - Awantura w Chioggi = Le Baruffe Chiozzotte / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2021)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 7.08.2021 r. na Scenie Letniej w Pruszczu Gdańskim. Reżyseria: Paweł Aigner, scenografia: Magdalena Gajewska, kostiumy: Zofia de Ines, muzyka: Piotr Klimek.