Ex Libris Komitet Współpracy Kulturalnej Z Zagranicą Warszawa / R. Krzywka. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1957)
W obramowaniu u góry kłos żyta, pośrodku skrót KWKzZ, u dołu bukiet kwiatów. Napis u góry: Ex Libris, wzdłuż lewej krawędzi Komitet Współpracy Kulturalnej Z Zagranicą, u dołu Warszawa. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.