Etnosieć : internet jako przestrzeń społeczna grup etnicznych / Łucja Kapralska. - Kapralska, Łucja
Etniczność, etniczność wirtualna i etnosieć; mniejszości narodowe i etniczne w Polsce; wybrane treści etnicznych stron www.