"The Balance" / [Lembit Lõhmus]. - Lõhmus, Lembit (1947- ). (1990)
Przedstawia łódkę z wysoką wieżą na niej na wzburzonym morzu, fale zakończone dwiema głowami męskimi z profilu. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut., tytuł dzieła "The Balance" i data.