"The Balance" - Lõhmus, Lembit (1947- ). ([S.l.], 1990)
Przedstawia łódkę z wysoką wieżą na niej na wzburzonym morzu, fale zakończone dwiema głowami męskimi z profilu. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut., tytuł dzieła "The Balance" i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Estonia -- 1990-.