Ex Libris Dirk Rohlf W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia żaglowiec. U dołu napis: Ex Libris Dirk Rohlf. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.