Ex Libris Dirk Rohlf - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Rohlf, Dirk. ([Gdynia, 1984)
Przedstawia żaglowiec. U dołu napis: Ex Libris Dirk Rohlf. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.
Miejsce wyd. wg działalności aut., data wg bibliogr.
Wojciech Jakubowski Illustriertes Werkverzeichnis der Exlibris 1953-1998, Fredrikshavn 1999