Targ rybny w Bergen - Kuran-Bogucka, Irena (1920-1995). ([Gdańsk], 1961)
Przedstawia sylwetki osób wybierających ryby z sieci.
Pod kompoz. ołówkiem ręką aut. tyt., nr odbitki, sygn. i data: Targ rybny w Bergen 2/10 I. Kuran-Bogucka 1958. Miejsce wyd. wg działalności aut.