[Zniszczenia wojenne wokół Ratusza Głównego Miasta w Gdańsku] / Janusz Uklejewski fotografik. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1945)
Przedstawia zniszczone podczas wojny Śródmieście w okolicach Ratusza Głównego Miasta w Gdańsku, około 1945 r.