Ex Libris Joanny Konopackiej / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) ([wydawca nieznany], 1972)
Sfinks z podniesioną łapą, nad nim dwa putta i zwoje z napisami: Ex Libris Joanny Konopackiej. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.