Komunikat : Odział Wojewódzki PKO w Gdyni zawiadamia [...] / Powszechna Kasa Oszczędności Oddział Wojewódzki Gdynia. (Powszechna Kasa Oszczędności Oddział Wojewódzki Gdynia, 1967)
Afisz inform. o publicznym losowaniu premii 17.04.1967 r.