Komunikat : Odział Wojewódzki PKO w Gdyni zawiadamia [...] - Powszechna Kasa Oszczędności. Oddział Wojewódzki (Gdynia). (Gdynia : Powszechna Kasa Oszczędności Oddział Wojewódzki Gdynia, 1967)
Afisz inform. o publicznym losowaniu premii 17.04.1967 r.
Keywords: PKO Bank Polski -- 1945-1970 -- druki ulotne