Gdańsk Oliwa Katedra filary - Uklejewski, Janusz (1925-2011). (Gdynia, 1945)
Przedstawia filary w Katedrze Oliwskiej.
Autor według pieczątki na rewersie.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Data według przedstawienia.
Keywords: Archikatedra Trójcy Świętej (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945- -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk