Parcelacja wielkiej własności na Rzeszowszczyźnie w myśl dekretu PKWN z 6 września 1944 r. : motywy, przebieg i skutki / Artur Wiktor. - Wiktor, Artur
Zakres i treść: przebieg parcelacji w poszczególnych powiatach województwa rzeszowskiego w latach 1943-1946.