Slip do wyciągania na brzeg kutrów rybackich w porcie rybackim w Świbnie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia slip do wyciągania na brzeg kutrów rybackich w porcie rybackim w Gdańsku-Świbnie, 6. 11. 1979 r.