Bekanntmachung : Es ist zu meiner Kenntis gelangt [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Odezwa do ludności belgijskiej niemieckiego generała-gubernatora Bissing'a z 15 czerwca 1915 r. w sprawie handlu.