[Afisz. Incipit] Wieczór taneczny w wykonaniu baletu: Kazimiery Nowowiejskiej ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o imprezie w dniach 26-29.02.1948 r. w sali Teatru Miejskiego ul. Grunwaldzka 16.