[Wzory naczyń metalowych] (s.n., 1770)
Trzy projekty owalnych naczyń metalowych o niejasnym przeznaczeniu. Mogą to być projekty mis, półmisków do serwowania potraw, kraterów (chłodni) do butelek, żardinier (stołowych bądź na rośliny) lub przedmiotów o jeszcze innych funkcjach.