Drei Grazien. (Danzig : [wydawca nieznany], 1901)
Etykieta gdańskiego likieru firmy J. S. Keiler. Na etykiecie wizerunek trzech kobiet stylizowanych na greckie posągi.
Keywords: 1901-2000; Alkohol -- produkcja i handel; Gdańsk (woj. pomorskie)