[Afisz. Incipit] Zwracamy się do mieszkańców Elbląga o współudział w kształtowaniu i wzbogaceniu życia kulturalnego całego miasta ... ([wydawca nieznany], 1971)
Afisz zachęcający do zgłaszania pomysłów na działalność Elbląskiego Domu Kultury.