Ex Libris Antoniego Gołubiewa / Stanisław Töpfer. - Töpfer, Stanisław (1917-1975) ([wydawca nieznany], 1955)
Przedstawia wojów średniowiecznych, napis na proporcu: Ex Libris, na tarczach: Antoniego Gołubiewa.