[Afisz. Incipit] Szkoła Muzyczna im. Karola Szymanowskiego w Słupsku urządza ... koncert religijny ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w słupskim Teatrze 1 i 2 kwietnia 1947 r.