[Afisz. Incipit] Szkoła Muzyczna im. Karola Szymanowskiego w Słupsku urządza ... koncert religijny ... (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie w słupskim Teatrze 1 i 2 kwietnia 1947 r.
Keywords: Szkoły muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.