Ex Libris Ireny Jędrzejkowskiej - Grabowski, Edward (1904-1966).; Jędrzejkowska, Irena ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1960)
Przedstawia dwie kobiety, jedna siedzi na łóżku, a druga stoi przed nią. U góry napis: Ex Libris Ireny Jędrzejkowskiej, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.