[Afisz. Incipit:] Zespół Artystyczny Ligi Kobiet w Lęborku wystawia ... bajkę p.t. Za siedmioma górami Szelburg-Zarębiny na którą uprzejmie zaprasza wszystkie dzieci od 3 do 99 lat. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o przedstawieniu.