Ex Libris Dr. Kollin Ferenc / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1970)
Otwarta książka, na zakładce napis: Ex Libris, niżej znaczek pocztowy i trąbka pocztowa, u dołu na wstędze napis: Dr. Kollin Ferenc. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.