[Afisz. Incipit] W ramach Dnia Spółdzielczego - na rzecz odbudowy Warszawy zostanie rozegrany mecz piłki nożnej ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu 28.09.1947 r.
Keywords: Piłka nożna -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- druki ulotne; Piłka nożna; Imprezy sportowe; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (woj. warmińsko-mazurskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne