Zakład dla ociemniałych we Wrzeszczu. (Gdańsk, 1947)
Przedstawia Zakład dla ociemniałych w Gdańsku-Wrzeszczu przy ulicy Do Studzienki, 1947 r.
Tytuł pod zdjęciem odręcznie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Niewidomi; Gdańsk (woj. pomorskie); Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta)