[Afisz. Incipit:] Rytmy 3-ch kontynentów. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1965)
Afisz informujący o koncercie bez daty i miejsca. Śpiewają: Grażyna Czarnecka, Jerzy Malota. Imprezę prowadzi: Jerzy Hubert. Zespół Tadeusza "Erolla"Kosińskiego.
Keywords: 1901-2000; Życie muzyczne; Gdynia (woj. pomorskie); Druki ulotne