Kościół Świętego Mikołaja : Prace archeologiczne / fotograf Maciej Kilarski. - Kilarski, Maciej (1922-2003) (1955)
Przedstawia prace archeologoiczne prowadzone w latach 1955-1958 pod kierunkiem Andrzeja Zbierskiego w prezbiterium kościoła Świętego Mikołaja w Gdańsku.