Moralno-duchowa sywetka św. Józefa z Nazaretu według św. Franciszka Salezego / Stanisław T. Zarzycki. - Zarzycki, Stanisław T. (1955- ).
1. Józef Egipski i św. Józef z Nazaretu. 2. Różne określenia św. Józefa a tajemnica jego osoby. - Oblubieniec Maryi. - Ojciec Chrystusa. - Mąż sprawiedliwy. 3. Wniebowzięcie.