Moralno-duchowa sywetka św. Józefa z Nazaretu według św. Franciszka Salezego - Zarzycki, Stanisław T. (1955- ). (2003)
1. Józef Egipski i św. Józef z Nazaretu. 2. Różne określenia św. Józefa a tajemnica jego osoby. - Oblubieniec Maryi. - Ojciec Chrystusa. - Mąż sprawiedliwy. 3. Wniebowzięcie.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: La figura morale e spirituale di San Giuseppe da Nazareth secondo San Francesco di Sales.
Streszczenie w języku włoskim.
Keywords: Franciszek Salezy -- (święty ; -- 1567-1622); Józef -- (święty); 1501-1600; 1601-1700; Teologia katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej