Libri St. Aulicha - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Aulich, Stanisław Adolf (1883-1964). ([S.l., 1961)
Przedstawia rakietę lecącą do Księżyca, z lewej strony wzdłuż krawędzi napis: Libri St. Aulicha. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Nazwisko wg sygn. aut., data wg bibliogr.
Strona, dostęp 04.01.2017
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.